logo

text lopper


- Spørger man en dyreejer, om katten har lopper, er svaret næsten altid et nej. Men ikke desto mindre finder dyrlæger lopper på rigtig mange katte, og især i sensommeren er lopperne mest aktive.

- Det nemmeste er at give dyrene en månedlig forebyggende behandling mod lopper, INDEN dyrene møder loppen, men er skaden sket, skal bekæmpelsen tilrettelægges grundigt.

Loppernes skræk no. 1:
- Loppemidlerne Advantage og Frontline Combo er egnede, når lopper skal bekæmpes, fordi de på en gang er meget effektive mod de voksne lopper på dyret og samtidig forebygger, at der spredes ny loppesmitte fra dyret til hjemmet. Lopper i kattens pels kan ses med det blotte øje og kan fjernes med en tættekam.

- Advantage har effekt mod levende lopper og loppestadier i omgivelserne. Bemærk at katte kun må behandles med Advantage.

Mange hilsner Gurre Kattepension
catflea- Katteloppe -
   

- BLIV LOPPERNE KVIT -Spørger man en dyreejer, om katten har lopper, er svaret næsten altid Nej. Men ikke desto mindre finder dyrlæger lopper på mange katte, og især i sensommeren er lopperne mest aktive.

Det nemmeste er at give dyrene en månedlig forebyggende behandling mod lopper, INDEN dyrene møder loppen, men er skaden sket, skal bekæmpelsen tilrettelægges grundigt.

Loppernes skræk no. 1:

Loppemidlerne Advantage, Frontline Combo og Bayvantic er egnede, når lopper skal bekæmpes, fordi de på en gang er meget effektive mod de voksne lopper på dyret og samtidig forebygger, at der spredes ny loppesmitte fra dyret til hjemmet. Lopper i kattens pels kan ses med det blotte øje og kan fjernes med en tættekam.

Advantage og Bayvantic har effekt mod levende lopper og loppestadier i omgivelserne. Bemærk at katte kun må behandles med Advantage.

Mvh. Gurre Kattepension

Her finder du os:
Gurre Kattepension
V./ Alice S.R. Sloth
Gurrevej 363, Gurre
3000 Helsingør
Vis på kortet

Tlf. 2728 0381

catmouse1

info@gurrekattepension.dk